De Bij Groep breidt uit naar Nieuwkoop en omstreken!

De Bij Groep breidt uit met een nieuwe locatie genaamd “Bij Corina” in de gemeente Nieuwkoop. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 23 november.

De Bij Groep bestaat uit Bij Viavesta Woningmakelaardij, Bij Abram Bedrijfsmakelaardij en Bij Abram Vastgoedbeheer. Samen met Kees en Maarten van Welie, de eigenaren van de Bij Groep, heeft Corina Vervaet haar droom verwezenlijkt met de opening van haar eigen makelaarskantoor Bij Corina in haar geliefde dorp en woonplaats Nieuwkoop. 

Een feestelijke opening!
Corina Vervaet heeft al meer dan dertig jaar bij verschillende makelaarskantoren in Nieuwkoop en omgeving gewerkt. In maart 2023 keerde ze terug naar Bij Viavesta in Gouda. Toch wilde Corina graag een kantoor openen in haar favoriete woonplaats, daarom heeft ze de stap gezet om haar eigen kantoor te openen en haar naam aan de Bij Groep te verbinden.

Op donderdag 23 november 2023 vindt de feestelijke opening van dit moderne en duurzame kantoor plaats aan de Kolfbaan 42 in Nieuwkoop. Wij nodigen je daarom graag uit om langs te komen en dit feestelijke moment met ons mee te vieren. Aanmelden kan tot 20 november via wonen@bijcorinawonen.nl. 

Persoonlijke aandacht en professioneel advies
Tijd en aandacht staan centraal bij het nieuwe kantoor van Bij Corina. Daarnaast zet de Bij Groep zich graag in voor het milieu, daarom is er bewust bij de inrichting van het nieuwe kantoor veelal voor tweedehands meubilair gekozen.

Met de ondersteuning van de Bij Groep, kan Corina precies doen wat ze graag wil, namelijk verschillende klanten van persoonlijk, professioneel en eerlijk advies voorzien. Wij kijken daarom met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar dit nieuwe kantoor!

De uitbreiding van deze nieuwe locatie is een essentiële stap voor de Bij Groep en stelt ons in staat om een nog breder publiek te bedienen in de gehele vastgoedmarkt van het Groene Hart. Wij zijn er daarnaast niet alleen voor de woningverkoop, maar helpen je ook met het zoeken naar bedrijfspanden, geven advies voor een hypotheek of kunnen je ontzorgen met ons vastgoedbeheer.

Meer weten over onze nieuwe locatie? Bezoek onze website via www.bijcorinawonen.nl

Terug naar overzicht