Meerwaarde in Vastgoed

Meerwaarde voor mensen

Waarom doen we wat we doen? Ons werk is in de kern het zo goed mogelijk faciliteren van klanten bij hun vastgoedvraagstuk. De ondernemer die begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar ondernemersbestaan. Of de belegger die zoekt naar rendabele oplossingen voor zijn of haar investeringsbehoefte. Wat je situatie ook is, het is onze missie om je daarbij zo goed mogelijk te ontzorgen.

Positieve impact

In alles wat wij doen zijn we gericht op het maken van positieve impact. Dat doen we voor onze klanten, maar ook in de omgang met onze medewerkers en partners stellen we de mens centraal. Oog hebben voor wie jij bent en wat jouw behoeften zijn, vinden we een waardevolle investering. Het versterkt de onderlinge band en geeft een diepere betekenis aan onze samenwerking. Dat leidt tot meer plezier en succes, maar zorgt er ook voor dat je iets voor elkaar kunt betekenen als het een keer tegenzit.

Meerwaarde voor milieu

Bij Abram Vastgoedbeheer zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor het milieu. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons en we zien het als onze taak om daarin een bijdrage te leveren aan de toekomst van Gouda. Dat doen we door verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op het milieu en de samenleving. We streven voortdurend naar innovatie en het verbreden van onze kennis. Zo verbeteren we de kwaliteit van vastgoed en het gebruik ervan.

Impact maken

Als bedrijf willen wij impact kunnen maken in Gouda. Wij proberen zo veel mogelijk op de fiets naar afspraken te gaan of pakken de elektrische auto als het niet anders kan. 

In de zomer van 2022 zijn we ook verhuisd naar een nieuw, duurzaam kantoor. Het pand heeft een energielabel A++ en is volledig voorzien van ledverlichting met vertrekschakeling, 155 zonnepanelen en een warmtepomp. Zo dragen wij ook zelf ons steentje bij aan een beter milieu.

Duurzaamheid bij verkoop

Naast onze eigen impact vinden we het belangrijk om klanten te adviseren. Overweeg jij om jouw vastgoedobject te verkopen of te verhuren? Kopers en huurders hechten steeds meer waarde aan een goed energielabel.

Ben je bang dat jouw energielabel roet in het eten gooit bij de verkoop of verhuur van jouw vastgoedobject? Geen zorgen. Wij helpen je graag met een duurzaamheids-adviesrapport. Daarin staat precies welke aanpassingen nodig zijn om je pand te verduurzamen en de energiekosten te verlagen. Handig om te weten voor de koper of huurder, maar je kunt ook overwegen om sommige aanpassingen zelf te doen. Zo draag je bij aan duurzaamheid én verbeter je de marktwaarde van je vastgoed.

Meerwaarde voor maatschappij

Bij Abram Vastgoedbeheer willen we meerwaarde creëren voor de maatschappij. Dat doen we door op verschillende manieren actief bij te dragen aan de gemeenschap in Gouda.

Bewegen vinden we bijvoorbeeld een belangrijk thema. Daarom sponsoren we lokale sportverenigingen. Zo willen we bijdragen aan een gezonde levensstijl voor jong en oud. 

Maar ook aandacht voor elkaar is essentieel binnen een gemeenschap. Wij werken daarom actief samen met Stichting Present en De Voedselbank. Beide initiatieven dragen we een warm hart toe.

 

 

 

 

Plan een afspraak in!