Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda

Op het industrieterrein Gouwespoor  bevinden zich 3 gebouwenblokken die samen het industrieterrein scheiden van de Nieuwe Gouwe. Wij bij Abram Vastgoedbeheer zijn trots om bijgedragen te mogen hebben aan de verduurzaming van het pand gelegen bij de entree van het industrieterrein, Zuidelijk Halfrond 1 en daarmee de uitstraling van het gehele park te mogen vertegenwoordigen.

Verduurzaming

Bij de aquisitie van het pand was het eerste aandachtspunt het verduurzamen van het pand, deze had energielabel E en paste niet meer thuis in het beeld van duurzaam vastgoedbeheer. In de opeenvolgende periode waarin wij met Abram & Viavesta zelf het pand ook betreden hebben is er volop geïnvesteerd in het pand. Zo is alle verlichting vervangen naar LED verlichting, zijn er bewegingssensoren geplaatst, is het klimaatsysteem vervangen, opnieuw ingeregeld en zijn er warmtepompen geplaatst en zijn er ook nog 155 zonnepanelen geplaatst. Al deze maatregelen hebben het energielabel verbeterd naar A++.

Esthetiek & Gebruik

Niet alleen de duurzaamheid is belangrijk bij vastgoed, het pand heeft ook een goede uitstraling nodig en moet goed onderhouden zijn om er voor te zorgen dat de gebruikers een prettige ervaring hebben. Om deze reden is de gehele begane grond onder handen genomen, zo is de kantine volledig omgetoverd naar een moderne en sfeervolle ruimte waar mensen samen kunnen komen voor bijeenkomsten en gebruik kunnen maken van verschillende voorzieningen. Er is ruimte voor recreatieve activiteiten maar ook zijn er plekken die dienen als vergaderruimten en dus meer kijken naar het zakelijk aspect. Op deze manier wordt er voor iedere gebruiker een unieke ervaring gecreëerd en daarbij ook dienen als een eye catcher voor hun bedrijf.

Plan een afspraak in!