Onderhoud en technisch beheer uitbesteden?

Het onderhoud en technisch beheer van vastgoed is van cruciaal belang om de waarde en levensduur ervan te behouden. Als vastgoedeigenaar is het prettig als die zorg in handen ligt van een ervaren vastgoedbeheerder. Bij Abram Vastgoedbeheer kun je daar van op aan.

Wat mag je van ons verwachten?

Je kunt bij ons voor allerlei zaken rondom het onderhoud en technisch beheer van vastgoed terecht. Denk aan:

  • Inspectie van vastgoedobjecten
  • Afhandeling van huurdersmeldingen
  • Controle van onderhoudsnota's
  • Inventarisatie en opvolging technisch beheer
  • Opstellen en verstrekken van onderhoudscontracten
  • Toezicht op naleving van bepalingen uit huurdersovereenkomsten
  • Monitoring en controle van werkzaamheden aan vastgoedobjecten

Waarom onderhoud en technisch beheer uitbesteden?

Het uitbesteden van het onderhoud en technisch beheer van je vastgoed heeft diverse voordelen:

  1. Jij kunt je concentreren op belangrijke zaken, want wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud uit handen. Ons ervaren team plant onderhoud professioneel, op tijd én efficiënt in.
  2. Jij profiteert van ruime expertise en ervaring in vastgoedbeheer. We kennen de hoed en de rand in vastgoedland. Dit stelt ons in staat om proactief te handelen en problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.
  3. Jij profiteert van ons uitgebreide netwerk van betrouwbare onderhoudsbedrijven en leveranciers. Daarmee kunnen we hoogwaardige diensten en materialen leveren die we tegen gunstige voorwaarden inkopen. Dit zorgt voor kostenbesparingen voor jou als vastgoedeigenaar.

Wij zijn ook graag jouw partner voor onderhoud en technisch beheer van vastgoed. Wij staan voor persoonlijk contact, betrokkenheid bij jouw bezit, kwaliteit in de dienstverlening en betrouwbaarheid in de afspraken die we maken. Ontdek zelf hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het beheer van jouw vastgoed.

Welkom Bij Abram Vastgoedbeheer. Meerwaarde in vastgoed.

Plan een afspraak in!