Bij Abram Vastgoedbeheer: jouw partner voor betrouwbaar financieel beheer

Op zowel financieel, technisch als commercieel vlak biedt Bij Abram Vastgoedbeheer ondersteuning in het beheer van jouw vastgoed. Zo kun jij je weer richten op andere belangrijke werkzaamheden. Maar wat houdt dit vastgoedbeheer eigenlijk in? In de komende blogs lichten we de specifieke onderdelen apart uit. We beginnen met het financiële beheer.  

 

Waarom financieel beheer uitbesteden?

Het financiële beheer van jouw bedrijf kost een hoop tijd, zeker als je je er helemaal in moet verdiepen. Bij Abram Vastgoedbeheer neemt dit financiële deel daarom graag voor je uit handen. 

Emil, Ilona en Claudia zijn Bij Abram Vastgoedbeheer de experts in de financiële dienstverlening en zij zorgen ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Onze focus ligt op het optimaliseren van het financiële deel van de bedrijfsvoering. Als bedrijf willen we graag een duurzame relatie met je opbouwen, waarbij transparantie voorop staat. Mochten er vragen zijn, dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. 

Wat houdt het financieel beheer in?

Het financiële beheer omvat een breed scala aan taken, je kunt hierbij denken aan:

  • Het verzenden van verkoop- en huurfacturen;
  • Het innen van de huur;
  • Het verwerken van inkoopfacturen;
  • Het opstellen van huurafrekeningen;
  • Het indienen van BTW-aangiftes;
  • Het beheer van debiteuren, inclusief de begeleiding bij achterstanden in debiteuren en het opstellen van de jaarrekeningen.

Financieel beheer op maat

Ieder vraagstuk is anders. Daarom kijken we gericht naar de wensen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het overnemen van het volledige financiële beheer of juist een deel hiervan, wij zorgen dat jouw financiële administratie tot in de puntjes is uitgewerkt. Samen kijken we wat er nodig is om jouw vastgoed zo optimaal mogelijk te beheren. 

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met een van onze beheerders. Wij denken graag met je mee!

 

 

Terug naar overzicht